Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Osnovni podaci o seminaru za turističkog vodiča

Ekonomski fakultet u Splitu na temelju rješenja Ministarstva turizma organizira i provodi seminar za polaganje stručnog ispita i stručni ispit za Turističke vodiče za područje Splitsko dalmatinske Županije.

Navedeni seminar i ispit organiziraju se i izvode temeljem odredbi Zakona o pružanju usluga u turizmu (N.N. 68/07), Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (N.N. 50/08).

OBAVIJEST POTENCIJALNIM POLAZNICIMA SEMINARA ZA TURISTIČKE VODIČE:

Nastava na seminaru za turističke vodiče ciklus 01-2015 je završena. U tijeku su prijave za ispite!
Detalje pronađite na linkovima u meniju sa lijeve strane ekrana.


OBAVIJEST "STARIM" POLAZNICIMA SEMINARA ZA TURISTIČKE VODIČE:

Ispiti za "stare" polaznike seminara za turističke vodiče biti će organizirani s novom grupom (u veljači 2015.) Molimo Vas da se obavezno eletronski prijavite na linku "ispiti" kako bi na vrijeme imali točan broj polaznika koji izlaze na ispit. 

Napomena: Svim starim polaznicima prava za izlazak na ispite ističu nakon ispitnih rokova nadolazeće grupe! Molimo Vas da se shodno navedenom prijavite na nadolazeće ispite. Sve informacije vezane uz rokove i prava možete pronaći u Odluci u rubrici "Pravni okvir" (lijevo u meniju).

Za detaljne informacije vezane uz seminar i stručni ispit za turističkog vodiča pratite MENU sa lijeve strane Vašeg ekrana (ispod naslova Turistički vodiči)! 

 

Prijava u sustav

korisničko ime:
lozinka: