Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Osnovni podaci o seminaru za turističkog vodiča

SEMINAR I STRUČNI ISPIT ZA TURISTIČKOG VODIČA

 

Ekonomski fakultet u Splitu na temelju rješenja Ministarstva turizma organizira i provodi seminar za polaganje stručnog ispita i stručni ispit za Turističke vodiče za područje Splitsko-dalmatinske županije.


Navedeni seminar i ispit organiziraju se i izvode temeljem odredbi Zakona o pružanju usluga u turizmu (N.N. 68/07), te Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (N.N. 50/08).

 

OBAVIJEST POLAZNICIMA SEMINARA ZA TURISTIČKE VODIČE:

Prijave i upisi za novi ciklus seminara počinju u ponedjeljak 26. rujna 2016. i trajati će do petka, 21. listopada 2016. godine.
Detalji na: http://www.efst.unist.hr/content.php?k=cco&p=165  
Nastava počinje 2. studenog 2016. godine.
 
 
Za dodatne informacije javite se Tajnici ispitne komisije, Marini Tudor: E: marina.tudor@efst.hr / T: (021) 430 - 651.
OBAVIJEST "STARIM" POLAZNICIMA SEMINARA ZA TURISTIČKE VODIČE:

Svim starim polaznicima (upisani na seminar za turističkog vodiča prije studenog 2015. godine) rokovi za završetak su istekli.

Za sve dodatne informacije i mogućnosti pogledajte Odluke u dijelu "Pravni okvir" u meniju sa lijeve strane ekrana ili se javite Tajnici ispitne komisije Marini Tudor. 

 

 

Za detaljne informacije vezane uz seminar i stručni ispit za turističkog vodiča pratite MENU sa lijeve strane Vašeg ekrana (ispod naslova Turistički vodiči)! 

 

Prijava u sustav

korisničko ime:
lozinka: