Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Radionica "Virtualna suradnja i komunikacija - Office 365"

3. March 2021. | Izdvojeno, Događanja

S obzirom da se još nalazimo u periodu kada se većina aktivnosti održava online i u virtualnom okruženju, u sklopu mjesečne tematike “Digitalni alati u učenju i virtualnoj suradnji” za vas smo pripremili radionicu pod nazivom “Virtualna suradnja i komunikacija - Office 365”.

Radionica se izvodi u dva dijela:

- srijeda, 10. ožujka u 17:00h
- petak, 12. ožujka u 18:00h

Radionicu će održati Gabrijela Vratarić, voditeljica prodaje u tvrtki CITUS d.o.o, a praktičan rad studenti SPI-a.

U prvoj radionici obradit će se pregled dostupnih aplikacija u paketu “Office 365”, prava korištenja za studente, OneDrive kao platforma za dijeljenje i pohranu podataka, MS Teams te ostali programi iz paketa. Na drugoj radionici obradit će se praktični aspekti MS Teamsa koji se pokazao kao najčešće korištena platforma u svim razinama obrazovanja.

Gabrijela Vratarić trenutno radi kao specijalist za licenciranje i voditelj prodaje u tvrtki CITUS d.o.o. . Posjeduje dugogodišnje iskustvo rada u tehnološkim tvrtkama za segmente prodaje i komunikacije. Poslovne procese uspijeva unaprijediti stavljajući naglasak na primjenu informatičkih tehnologija i korištenjem najsuvremenijih alata. Radom u tvrtki Microsoft stekla je uvid u najbolje primjene novih tehnologija u različitim segmentima posla, a svoje akumulirano znanje prenosi putem radionica i predavanja za sve korisnike Microsoft alata.

Broj polaznika po radionici je ograničen te se možete prijaviti za sudjelovanje ovdje: https://forms.gle/ysg4PmFvubcSAWvJ6

Svi polaznici koji uspješno prođu kroz obe radionice, dobiti će certifikat o pohađanju.
Sva predavanja će se održati putem platforme Zoom.
_________________________________________________________________________

Radionice se organiziraju u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB” kojeg provodi Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021.godinu.