Novosti - Covid19

Covid19

EasyDNNNews

Obavijest studentima u svezi provjera znanja

17. lipnja 2020. | Studij, Covid19 info, Izdvojeno, Razno
Obavijest studentima u svezi provjera znanja

Drage studentice i studenti,

U okviru postojećih uvjeta nastalih pandemijom Corona virusa, a sukladno naputcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja, provjere znanja u prvom dijelu ljetnog ispitnog roka provode se u formi nastave na daljinu.
Termini održavanja pojedinih provjera znanja dostupni su na mrežnoj stranici Fakulteta.
Molimo Vas vodite računa o sljedećem:

 • Na vrijeme prijavite/odjavite pristupanje provjeri znanja (kod ispita, umjesto prijašnjeg roka od 2 dana prije ispita, važeći rok prijave/odjave je najkasnije 3 radna dana prije održavanja ispita).  Za ispite koji se održavaju ponedjeljkom prijava ili odjava mora obaviti najkasnije u četvrtak do 12 sati. Za ispite koji se održavaju utorkom prijava ili odjava mora biti najkasnije u petak do 12,00 sati. Iznimno zbog praznika (ponedjeljak, 22. lipnja 2020.) ispiti zakazani za srijedu 24. lipnja moraju se prijaviti/odjaviti najkasnije do petka (19. 06. 2020.) do 12,00 sati.
 •  
 • Pratite obavijesti na stranici kolegija na Moodle platformi – najkasnije 24 sata prije održavanja provjere znanja, tu ćete naći obavijest nastavnika s informacijama kako pristupiti virtualnoj dvorani
 •  
 • Na mrežnoj stranici Fakulteta objavljene su upute studentima za korištenje ZOOM aplikacije. Pročitajte ih na vrijeme, i provjerite da li imate tehničkih poteškoća u uspostavljanju veze i pristupu provjeri znanja (to možete napraviti čim nastavnik objavi potrebne podatke na Moodle platformi). Isto vrijedi i za druge alate (Skype i sl.)
   
 • Ukoliko imate tehničkih poteškoća, molimo javite se (sa vašeg službenog fakultetskog maila) nastavniku i prodekanici za nastavu, prof. dr. sc. Pivac (spivac@efst.hr). Rok je najkasnije 12 sati prije početka provjere znanja.
   
 • U tom slučaju, za vas će biti osigurano mjesto u jednom od info labova Fakulteta, odakle ćete, pod nadzorom nastavnika, moći nesmetano pristupiti provjeri znanja.
   
 • Ukoliko dolazite na Fakultet, molimo pridržavajte se općih naputaka epidemiologa (nosite masku i rukavice, te slijedite sve upute po ulasku na Fakultet)

Zahvaljujemo vam što, kao i do sada, ažurno pratite obavijesti i pridržavate se uputa.
Vjerujemo u vaše znanje i želimo vam puno uspjeha na predstojećim ispitnim rokovima!

Vaš EFST