Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Stručni skup "Hrvatska kakvu trebamo - pogled izvana" (ažurirano)

14. svibnja 2019. | Izdvojeno

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na stručni skup i raspravu „Hrvatska kakvu trebamo – pogled izvana“ kojeg Ekonomski fakultet Split organizira u suradnji sa Večernjim listom 21.05.2019. s početkom u 9:00 sati. Na skupu će o ključnim izazovima hrvatskog gospodarstva, ekonomskom zaostajanju te perspektivi ljudskog kapitala, raspravljati mladi hrvatski znanstvenici, doktorandi na najboljim europskim i svjetskim sveučilištima (Harvard, London School of Economics, Max Planck Institute, Coventry Business School, University of Bonn, Universidad Carlos III de Madrid, Osaka City University, CERGE-EI), a uvodno predavanje će održati g. Neven Mimica, Povjerenik Europske komisije za međunarodnu suradnju i razvoj.

Detaljan program skupa dostupan je u prilogu.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vaše sudjelovanje prijavite na linku https://forms.gle/PRrbEnV8i3yGZq4H7  do 17.05. do 14:00h.

Navedeni skup uvod je u 13. znanstvenu konferenciju našeg fakulteta „Challenges of Europe“ koja se od 22-24.05.2019. održava u Bolu. Konferencija je najstariji je, najveći i najznačajniji skup ekonomista u Republici Hrvatskoj i jedan od najznačajnijih u Europi i svijetu u 2019. godini. Pozvana predavanja održati će dva dobitnika Nobelove nagrade za ekonomiju, prof. Eric Maskin i prof. Oliver Hart, te drugi renomirani svjetski ekonomisti.

Radujemo se Vašem dolasku!

Prof.dr.sc. Maja Fredotović,
Dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Split

Dokumenti za preuzimanje