Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Radionica "What you sell is what you see in the mirror"

8. srpnja 2021. | Izdvojeno, Događanja

Vedran Sorić iz Sorbel Group sa radionicom “What you sell is what you see in the mirror” uvodi vas u svijet prodaje, a kroz edukaciju saznat ćete o procesu i principima prodaje i pregovaranja, što kupci kupuju, što je najvažnije za uspješnu prodaju te kako povećati prodaju.

Radionica se održava 15. srpnja u s početkom u 17:00h preko Zoom platforme.

Vedran je pronašao svoj poslovni put u prodaji kombinirajući ga sa svojom najvećim strastima - automobilskim svijetom i modernim tehnologijama (IT/umjetna inteligencija). Kroz vrijeme se oprobao na većini pozicija u prodaji - od prodajnog predstavnika, KAM-a, voditelja prodaje, voditelja poslovnog razvoja do direktora prodaje i na kraju izvršnog direktora i člana uprave. Prošao je kroz mnoge izazovne prodajne situacije diljem svijeta konstantno učeći razumjeti i prihvatiti različite kulture, mišljenja i načine komuniciranja.
Tijekom godina pomagao je mnogim prodavačima, menadžerima i voditeljima prodaje da preispitaju način na koji komuniciraju, pregovaraju i žive u svijetu prodaje – tvrdi da mu je mudra osoba jednom rekla: "U prodaji ne radite - živite ju”

Radionica je ograničena na 30 polaznika.
Prijaviti se možete na OVDJE.

Polaznicima radionice će biti poslana Zoom poveznica na email dan prije njenog održavanja.

Svi polaznici koji odslušaju sve radionice ciklusa/teme mjeseca "Prodajne vještine i poslovno pregovaranje" dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).
___________________________________________________________________________
Radionice se organiziraju u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB” kojeg provodi Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021.godinu.