Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

Istraživačke stipendije Sveučilišta u Grazu

23. veljače 2017. | Oglasi

Sveučilište u Grazu u suradnji sa saveznom državom Štajerskom dodjeljuje istraživačke stipendije studentima iz Jugoistočne Europe u okviru programa GO STYRIA u svrhu međudržavne i međukulturalne suradnje.

Stipendije se dodjeljuju za zimski semestar a.g. 2017/2018. u trajanju od 1 do 4 mjeseca za studente završne godine diplomske i poslijediplomske razine studija u svrhu izrade diplomskog rada ili doktorske disertacije te postdoktorandima koji su doktorirali s ocjenom odličan do prije godinu dana od trenutka prijave.

Stipendija za studente diplomske i poslijediplomske razine studije iznosi 600 € mjesečno uz pokrivene troškove školarine na Sveučilištu u Grazu, dok za postdoktorande iznosi 900 € mjesečno.

Rok za prijavu je 06. travanj 2017. g..

Detaljne informacije o sadržaju stipendije i postupku prijave dostupne su na mrežnim stranicama programa: https://international.uni-graz.at/en/stud/incoming/s-in-mprog/go-styria/

Prije prijave Sveučilištu u Grazu, studenti Fakulteta trebaju izvršiti pred-prijavu na matičnoj instituciji: http://www.efst.unist.hr/studiranje/za-studente/mobilnost-studenata . Popunjen obrazac potrebno je dostaviti g. Danijela Coppola, Stručnoj savjetnici za međunarodnu suradnju, Aneks zgrade Fakulteta, 2. kat, ured 237, radnim danom od 9 do 14 sati.

Ispiši