Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

Stručna praksa u akademskoj godini 2018./2019.

19. prosinca 2018. | Studij

Svim studentima koji su akademskoj godini 2018./2019. upisali izborni predmeti Stručna praksa, na stranici https://moj.efst.hr/StudentskaPraksa/ dostupni su podaci o kontakt osobi u prihvatnoj organizaciji za Stručnu praksu i o dodijeljenom mentoru na Fakultetu.

Student može u dogovoru s kontakt osobom u prihvatnoj organizaciji dogovoriti termin obavljanja Stručne prakse (mogućnost obavljanja prakse je od 01. veljače 2019.).

Prije početka prakse studenti na stranici https://moj.efst.hr/StudentskaPraksa/ pod izbornikom "Student" unose dogovorene datume početka i završetka obavljanja prakse (praksa treba trajati 176 sati odnosno minimalno 22 radna dana, https://www.efst.unist.hr/studiranje/za-studente/strucna-praksa ).

Nakon unosa datuma studenti mogu, na istoj stranici, preuzeti i odštampati dokumente Uvjerenje o pohađanju stručne prakse i Ocjena stručne prakse. Prije početka obavljanja prakse obveza je da se student javi dodjeljenom mentoru na Fakultetu koji mora dati svoj potpis na dokument za Ocjenu stručne prakse. Oba dokumenta studenti trebaju donijeti u prihvatnu organizaciju.

Nakon navedenog student može pohađati Stručnu praksu u dogovorenom terminu.