Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

Natječaj za stipendije – Europski Forum Alpbach

12. ožujka 2019. | Oglasi

Europski Forum Alpbach (EFA) konferencija je koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više različitih područja (ekonomija, zdravstvo, politika, pravo, poduzetništvo, tehnologija...). Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola iz područja ekonomije i poduzetništva.

Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim događajima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih osigurane su potpune stipendije. Stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose 1500 €ura), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od 17 €ura. Džeparac se  isplaćuje u gotovini na kraju Foruma, dan prije odlaska iz Alpbacha. Stipendija ne pokriva troškove  prijevoza do Alpbacha i natrag.

Niže u dokumentu za preuzimanje nalazi se detaljan opis Foruma s dodatnim informacijama kako se prijaviti te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja.

Ovaj događaj je izvrsna prilika za umrežavanje i stjecanje dodatnih znanja iz interesnog područja svake mlade osobe.

Informacije su također dostupne na:

https://www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska/

ili

https://www.alpbach.org/en/

Dokumenti za preuzimanje