Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

Stručna praksa u hotelima iz grupacije Marriott u Firenzi

13. lipnja 2019. | Oglasi

Grupacija Marriott objavljuje poziv za prijavu za obavljanje stručne prakse studenata u odjelima marketinga, prodaje i rezervacija pri St. Regis & Westin Excelsior hotelima u Firenzi. U dokumentu za preuzimanje nalaze se informacije o uvjetima i upute kako se prijaviti na njihovoj Marriott University mrežnoj stranici. Ponude izvan navedenih odjela nisu u skladu s ishodima učenja studijskih programa Fakulteta.

Studenti zainteresirani za prijavu, uz prijavu na njihovoj mrežnoj stranici, trebaju Stručnoj savjetnici za međunarodnu suradnju Fakulteta, g. Danijeli Coppola, dostaviti CV (Europass) na email: dcoppola(et)efst.hr . 

Dosadašnja iskustva studenta koji su obavljali stručnu praksu pri hotelima iz ove grupacije u Firenzi bila su isključivo pozitivna.

Ukoliko student bude odabran, može se prijaviti za ERASMUS+ financijsku potporu. Natječaj za prijavu kontinuirano je objavljen: https://www.efst.unist.hr/o-fakultetu/novosti/oglasi/artmid/678/articleid/2238/erasmus-stru%C4%8Dna-praksa-u-inozemstvu . 

Dokumenti za preuzimanje