Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

ERASMUS+ iskustvo kroz 30 pitanja

10. prosinca 2020. | Studij, Razno, Oglasi

To što trenutno ne možeš putovati, ne znači da ne možeš planirati. Početkom 2021. godine bit će objavljen Natječaj za dodjelu financijske potpore za ERASMUS+ studijski boravak u a.g. 2021/2022.. Natječaj za ERASMUS+ stručnu praksu otvoren je do isteka sredstava - informacije dostupne ovdje

Razmišljaš li o odlasku na Erasmus donosimo ti izvrstan izvor informacija iz prve ruke. Pogledaj online događaj s InfoZonom u kojem su studentice, članice ESN Croatia pričale o svojim Erasmus+ iskustvima te kroz 30 pitanja pokrile tehničke i društvene teme. Studirajući u inozemstvu u okviru programa Erasmus+ studenti mogu poboljšati svoje komunikacijske, jezične i međukulturalne vještine. Imate priliku čuti kako se prijaviti za studentsku razmjenu, što studentska razmjena sve nudi te mnoge druge korisne i zanimljive informacije.

Među studenticama koje su podijelile svoja iskustva je i naša Ana Batinić koja je u prošlom  ljetnom semestru bila na studijskom boravku na Sveučilištu u Aveiru u Portugalu, a sada se sprema za novo ERASMUS+ iskustvo, ali i ERASMUS+ stručnu praksu. Bravo Ana!

Poslušaj i o DiscoverEU inicijativi koja osamnaestogodišnjim građanima EU-a nudi mogućnost putovanja na kojem će otkriti raznolikost Europe, učiti o europskoj kulturnoj baštini i povijesti te se povezati s drugim mladima diljem Europe. 

Video je dostupan ovdje.