Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

Studentski posao - Marketing odjel

3. ožujka 2020. | Izdvojeno, Oglasi
 

Tražimo studenta/icu koji bi radio/la u uredu kao ispomoć u marketingu na poslovima istraživanja tržišta u tvrtci Connect Mare d.o.o.

Student bi istraživao cijene prema unaprijed određenoj proceduri za odabrane aerodrome i konkurente. Satnica je 25 kn.

Radno vrijeme je flexibilno i prema dogovoru, ali je poželjno kroz jutro te da je osoba što više prisutna koliko je to moguće.

Studentu/ici se nudi prilika ulaska u poslovni svijet, stjecanje vrijednog iskustva s aspekta uvida u realno poslovanje kao i svojevrsna praksa koju kasnije može uvrstiti u svoj životopis pri zapošljavanju. A budući da se ured marketinga sastoji od osoba koje rade Google Ads, SEO i Social Media, studentu/ici se nudi mogućnost uvida u osnove digitalnog marketinga.

 

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave na: https://connectotransfers.com/hr/job_application/marketing/ s naznakom 'Student u marketingu'. Pomoć studenta/ice nam je potrebna što prije pa koga zanima, upućujemo da se što prije prijavi jer će natječaj biti otvoren dok ne nađemo odgovarajuću osobu.

 

NEŠTO O NAMA:

Connecto organizira privatne transfere za pojedince i skupine. U 11 godina stalnog rasta postigli smo vodeće pozicije na nekim od najprestižnijih europskih tržišta, od Njemačke, Francuske i sjeverne Italije do Švicarske i Austrije.

Kontakt za više informacija: info@connectotransfers.com