Novosti - Razno

Razno

Razno

ESN (ERASMUS STUDENT NETWORK) SPLIT TRAŽI NOVE ČLANOVE

12. rujna 2019. | Razno

Splitski ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je za novim članovima, a dobrodošli su studenti, mladi entuzijasti i svi željni novog znanja i iskustva!

ESN najveća je studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 529 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 350 000 studenata koji dolaze na razmjenu. Vodeći se principom „studenti pomažu studentima“, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u sedam hrvatskih gradova – Zagrebu, Osijeku, Požegi,  Zadru, Rijeci, Dubrovniku i Splitu, koji je otvorio prijavnicu za članstvo ovaj mjesec.

Traže se novi članovi koji su spremni svoje slobodno vrijeme posvetiti aktivnom volonterstvu i samim time pridonijeti radu ESN Split sekcije. Budući da ESN Split redovito organizira događaje različitih tematika – od zabavnih i sportskih do edukativnih i kulturnih, potrebno je proširivanje timova za organiziranje navedenih evenata.

Ukoliko se priključe, novi članovi dobivaju priliku za:

- prijatelje u drugim gradovima Hrvatske, Europe i ostatka svijeta

- putovanja u druge države

- praksu rada u udruzi

- praksu učenja stranih jezika

- CV koji više nije samo običan papir

- edukaciju o neprofitnim organizacijama, kao i edukaciju koja se može koristiti u struci

- nova znanja i vještine u području struke/zanimanja.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključenosti, multikulturalnosti i internacionalnosti. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta!

Detaljnije informacije o ESN-u Split pronađite na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Prijavnicu za nove članove možete ispuniti ovdje, a zatim je poslati na mail hr@esnsplit.com.

Niže u dokumentu za preuzimanje nalazi se nekoliko slika s ESN događaja. 

Dokumenti za preuzimanje