Novosti - Razno

Razno

Razno

Postani član udruge ESN (Erasmus Student Network) Split

12. ožujka 2018. | Razno

Erasmus Student Network Split (ESN Split) neprofitna je volonterska udruga koja okuplja mlade i ambiciozne ljude željene promjene. Dio su Erasmus Student Network International koja djeluje u preko 40 zemalja Europe i ujedinjuje ih u jedinstvenom cilju – "Students helping students".

Čime se bavi?
Moto je "Studenti pomažu studentima". Tu su za studente, strane i domaće. Stranim studentima pomažu prilikom dolaska u Split, u aklimatizaciji i inkluziji u društvo kroz različita događanja koja organiziraju, dok domaćim studentima nude edukacije o programima mobilnosti, profesionalnim vještinama i sl., ulažu u vlastiti profesionalni i socijalni razvoj te mijenjaju svijet.

Kako djeluje?
Udruga djeluje kroz različite timove, među kojima se može pronaći za svakoga ponešto. Bilo za pomoć potrebitima, edukaciju, sport, kulturu, putovanja, grafički dizajn i odnose s javnošću, upravljanje ljudskim resursima… za svakoga može se nešto pronaći.

Osim događanja koja organiziraju u svrhu pomoći stranim i domaćim studentima, društvene inkluzije, solidarnosti, pomoći potrebitima i sl., ESN Split također sudjeluje na brojnim (inter)nacionalnim događanjima na kojima članovi imaju mogućnost ulagati u svoj profesionalni i socijalni razvoj.

ESN Split dokaz je da nije nemoguće biti sve u jednom – student, volonter i prijatelj. Ako želite biti član ove supercool udruge, imate priliku jer ESN Split traži nove članove. Ako uz studiranje želite raditi i na vlastitom profesionalnom i socijalnom razvoju, upoznavati ljude iz različitih zemalja koji će vam postati "obitelj", upoznavati njihove kulture i tradiciju, naučiti o mobilnosti i prilikama koje se pružaju studentima… ESN Split mjesto je za vas!

Više informacija na: http://bit.ly/ESNSplitRegrutacijaSS18 
www.esnsplit.com i www.facebook.com/esnsplit/

Ispiši