Novosti - Razno

Razno

Razno

Prva međunarodna BLOCKCHAIN konferencija u Hrvatskoj

19. veljače 2018. | Razno

Blockchain Hub Split, organizacija koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenciju, koja ima za cilj okupiti 600 programera i poduzetnika. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologiji ili pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Konferencija će pružiti niz programerskih radionica, programerskih i poslovnih prezentacija te prilika za umrežavanje. Radionice se održavaju prvi dan konferencije, dok drugi dan donosi napredna predavanja o programerskim temama (Development talks) i sveobuhvatna predavanja o ekonomskim i poslovnim temama (Business talks). Development talk za cilj ima pomicati granice primjene ove tehnologije, dok će sudionici na Business talk dijelu naučiti najbitnije o poslovnim modelima, kriptoekonomiji i povezanim temama kako bi mogli izgraditi vlastiti održivi projekt.

Ukoliko vas zanima blockchain tehnologija, želite steći nova znanja te sutra pomicati granice primjene ove tehnologije, prijavite se na konferenciju putem naše web stranice http://blocksplit.io/. Napominjemo da su trenutačno u prodaji Blind Early Bird ulaznice za konferenciju i Early Bird ulaznice za radionice te je trenutno cijena za oba dana €138, a s tim da članovi Split Tech Cityja imaju pravo na popust od 10%.

Danas 19.2.2018., zatvara se prodaja Blind Earyl Bird ulaznica, nakon čega će započeti prodaja skupljih ulaznica.

 

Ispiši