Novosti - Studij

Studij

Studij

Radionica izrade životopisa

4. veljače 2021. | Izdvojeno, Događanja

Životopis je najčešće ono prvo na čemu poslodavac gradi naš dojam o nama, naša osobna iskaznica. Što je to DOBAR životopis? Kako se piše molba za posao? Što je to otvorena molba? Koja je razlika molbe za posao i motivacijskog pisma? Kako izbjeći najčešće pogreške u pisanju životopisa? Saznajte na online radionici!

U sklopu ciklusa radionica „Grow Your Skills“, organiziramo radionicu izrade životopisa.

Radionica se izvodi:
9. veljače 2021., 13:00 - 14:30h

Radionicu će održati Maja Frapporti Roglić iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije, radi u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada, komunikacijskim vještinama, samomotiviranju itd.

Radionica je ograničena na 50 polaznika, a prijave zaprimamo putem linka:
https://forms.gle/ULEgxhX1Z9tD89aF6

Svi polaznici koji uspješno prođu radionicu, dobiti će potvrdu o pohađanju.

Polaznicima radionice će biti poslana Zoom poveznica na email dan prije njenog održavanja.
___________________________________________________________________________
Ciklus radionica „Grow Your Skills“ izvode Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator pod pokroviteljstvom Grada Splita. Projekt je namijenjen studentima i mladima neovisno o njihovom obrazovanju, a usmjeren je na stjecanje dodatnih vještina i kompetencija mladih na području poduzetništva i tehnologije. Kroz 6 tjedana radionica i 8 obrađenih tema, mladi će imati priliku razviti dodatne vještine i kompetencije u području osobnog i profesionalnog razvoja što će im pomoći pri konkurentnosti na tržištu rada.