Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Sve novosti

Stručna praksa - obavijest

20. ožujka 2020. | Covid19 info
Stručna praksa - obavijest

 

S obzirom na preporuke nadležnih tijela, kao i Odluku Ministarstva znanosti i obrazovanja o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama, te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu od 19. ožujka 2020. godine, obavještavamo vas o sljedećim odlukama i preporukama Ekonomskog fakulteta u Splitu, a vezano uz izvođenje stručne prakse:

  • Ukoliko stručna praksa još nije započela, odgađa se njeno izvođenje u prihvatnim organizacijama, do daljnje obavijesti
  • Ukoliko je stručna praksa započela, preporuča se obustava izvođenja
  • Ukoliko i student i prihvatna organizacija smatraju da su ispunjeni uvjeti izvođenja stručne prakse u prihvatnoj organizaciji sukladno važećim naputcima Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, te i jedni i drugi žele nastaviti s izvođenjem stručne prakse na vlastitu odgovornost, molimo da se o tome i studenti i prihvatne organizacije očituju pisanim putem prodekanici za nastavu prof. dr. sc. Snježani Pivac (spivac@efst.hr), najdalje do utorka, 24. ožujka 2020. godine u 12 sati.

Ekonomski fakultet u Splitu još jednom zahvaljuje svim prihvatnim organizacijama na izuzetnoj suradnji i do sada postignutim rezultatima u izvođenju stručne prakse, koja je izuzetno važna i za naše studente i za Fakultet.

Donijeti ove odluke i preporuke nije bilo jednostavno, ali u ovom trenutku moramo zajedno i odgovorno raditi imajući na umu prije svega zdravlje i sigurnost svakog pojedinca i zajednice općenito.

Stoga vas još jednom molimo za razumijevanje i suradnju.