Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

Global Entrepreneurship Week Split

10. studenog 2020. | Izdvojeno, Događanja

U tjednu od 16. do 22. studenog 2020., u preko 160 zemalja diljem svijeta održava se Global Entrepreneurship Week (GEW). GEW je manifestacija koja se održava jednom godišnje, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice.

Ove će se godine navedena manifestacija održati u Splitu petu godinu zaredom u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora, Poduzetničkog centra Split i Ekonomskog fakulteta u Splitu.

S obzirom da je u Republici Hrvatskoj još uvijek na snazi stanje pandemije, ovogodišnje izdanje održat će se u online formatu koristeći Zoom platformu, a sastojat će se od edukativnih predavanja, radionica i panel diskusija s domaćim i inozemnim stručnjacima te 24-satnog hackathona.

Neki od zanimljivih poduzetnika i stručnjaka koje ćete moći poslušati tijekom manifestacije: Ivana Čuljak iz Invento Capital Partners, Ana Šunjić iz tvrtke Infobip, Anja Šerc iz tvrtke BB consulting, tvrtka Oracle, Michael Freer iz tvrtke Ensoco, investicijska konzultantica Vanja Perić, Fran Poštenjak iz tvrtke ArboSMART Technologies, Peter Hopwood iz tvrtke Hopwood Speaker Coaching te gosti panela o studentskom poduzetništvu Ivana Perić (OPG Spara), Slaven Damjanović (eAgrar) i Lea Kosović (LOL agencija).

Događaj i program razvijeni su u suradnji s projektom UIP – 2017 – 05 -7625: Korisniku orijentiran (re)dizajn procesa i modeliranje informacijskih sustava na primjeru smart city usluga voditeljice izv. prof. dr. sc. Maje Ćukušić s Ekonomskog fakulteta, a koji je financirala Hrvatska zaklada za znanost.

Cijeli program i točne satnice predavanja i panela možete pogledati na http://spi.efst.hr/gew/, a za svako predavanje potrebno se registrirati klikom na odabrano predavanje ili panel u programu koji se nalazi na navedenom linku.