Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

Poziv na globalno natjecanje L'Oréal Brandstorm

16. veljače 2021. | Razno
Poziv na globalno natjecanje L'Oréal Brandstorm

L'Oréal Brandstorm jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već gotovo 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost. Poziv na ovo natjecanje otvoren je za sve studente iz Hrvatske, neovisno o godini i području studija, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 12. ožujka 2021. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.
 
L'Oréal Brandstorm svake godine okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i Hrvatske, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L'Oréal grupe.  
 
Ovogodišnji zadatak Brandstorma je povezati iskustvo kupovine kozmetičkih proizvoda s industrijom zabave i odgovoriti na izazov: „Invent the beauty shopping experience through entertainment“, u jednoj od tri ponuđene kategorije.  
 
Osim stjecanja novih znanja, vještina, praktičnog iskustva i pristupa vrijednim on-line materijalima, projekt Brandstorm je ujedno i važan regrutacijski kanal koji studentima otvara vrata ove kompanije.  
 
Deset najboljih studentskih timova će svoja rješenja predstaviti na Regionalnom (online) finalu u travnju, a pobjednički tim regije će se boriti za glavnu nagradu: provedbu svoje ideje u djelo u sklopu plaćene tromjesečne prakse u L'Oréalovom kreativnom središtu u Parizu.
 
Više informacija o projektu na linku, kao i dokumentima u prilogu.

 

Dokumenti za preuzimanje