Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Sve novosti

Prijavite se na 6. konferencija #3PSPLIT – Zeleno poduzetništvo 16. i 17. ožujka 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu

12. ožujka 2018. | Događanja

Program #3PSplit započet je 2013. g. u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Splita, a s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih i kroz pet godina (5 konferencija) okupio je preko 1500 posjetitelja koji su besplatno pohađali konferencije, te je na temelju uspješnih rezultata od početka 2015. prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative kod mladih ljudi.

Tema ovogodišnje konferencije je Zeleno poduzetništvo, a predavači su uspješni pojedinci iz svijeta poduzetništva koji nam pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici.

Osim stručnjaka iz prakse u našem programu sudjeluju i predstavnici raznovrsnih državnih i ostalih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

Sve dodatne informacije pronađite na web stranici ili na Facebooku

Neće izostati ni neozaobilazno savjetovanje i konzultiranje malih i srednjih poduzetnika od strane iskusnih poduzetnika, tzv. Speed Date Consulting. Prijaviti se možete ako samo imate ideju ili ste već u realizaciji iste.

Osim Speed Date Consultinga ove godine pozivamo poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na  #3P Case Study Challengeu.

Ispiši