Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Sve novosti

ULAZNICE ZA BLOCKSPLIT KONFERENCIJU

3. travnja 2018. | Događanja

PRVA MEĐUNARODNA BLOCKCHAIN KONFERENCIJA U HRVATSKOJ

Blockchain Hub Split, organizacija koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenciju, koja ima za cilj okupiti 600 programera i poduzetnika. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologiji ili pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Konferencija će pružiti niz programerskih radionica, programerskih i poslovnih prezentacija te prilika za umrežavanje. Radionice se održavaju prvi dan konferencije, dok drugi dan donosi napredna predavanja o programerskim temama (Development talks) i sveobuhvatna predavanja o ekonomskim i poslovnim temama (Business talks). Development talk za cilj ima pomicati granice primjene ove tehnologije, dok će sudionici na Business talk dijelu naučiti najbitnije o poslovnim modelima, kriptoekonomiji i povezanim temama kako bi mogli izgraditi vlastiti održivi projekt.

Ekonomski fakultet, kao partner konferencije, će podijeliti svojim studentima 10 ulaznica za sudjelovanje na konferenciji. Prijave za ulaznice se zaprimaju do 15.travnja, nakon čega će odabrani studenti biti obaviješteni mailom o sudjelovanju.

Prijaviti se možete OVDJE

 

Ispiši