Enter Title

Ekonometrijski tečaj/seminar - Logistic Regression & Survival Analysis Using Stata

Voditeljica projekta Maja Pervan i član projektnog tima Ivica Pervan sudjelovali su na cjelodnevnom ekonometrijskom tečaju/seminaru (8 nastavnih sati) pod nazivom Logistic Regression & Survival Analysis Using Statakojeg je organizirao Imperial College London. Predavač seminara, koji je održan 24.08.2016. godine u Londonu, bio je Joseph Eliahoo.

Više o tečaju može se pronaći na https://www.imperial.ac.uk/research-and-innovation/support-for-staff/stats-advice-service/courses/stata-courses/logistic-stata/

 

Potvrde o pohađanju ekonometrijskog tečaja/seminara

 

Ekonometrijski tečaj/seminar - Statistical Modelling Using Stata (Continuous Outcomes)

Voditeljica projekta Maja Pervan i član projektnog tima Ivica Pervan sudjelovali su na cjelodnevnom ekonometrijskom tečaju/seminaru (8 nastavnih sati) pod nazivom Statistical Modelling Using Stata (Continuous Outcomes)kojeg je organizirao Imperial College London. Predavač seminara, koji je održan 23.08.2016. u Londonu, bio je Joseph Eliahoo.

Više o tečaju može se pronaći na https://www.imperial.ac.uk/research-and-innovation/support-for-staff/stats-advice-service/courses/stata-courses/stata-model/

 

Potvrde o pohađanju ekonometrijskog tečaja/seminara

 

Ljetna škola iz ekonometrije - Dynamic and Non-linear Panel Data Models

Ljetna škola iz ekonometrije (prvi edukacijski tečaj/usavršavanje) pod nazivom Dynamic and Non-linear Panel Data Models, na kojem su prisustvovali voditeljica projekta Maja Pervan i član projektnog tima Ivica Pervan, održana je u razdoblju od 04.07. do 08.07.2016. godine na Barcelona Graduate School of Economics (GSE) u Barceloni, Španjolskoj. Predavači su bili Prof. Sergi Jimenez i  JM Labeaga, jedni od najuglednijih profesora iz područja modeliranja panel podatcima. Održano je 10 sati predavanja i 5 sati vježbi u okviru kojih su prezentirane mogućnosti primjene različitih procjenitelja dinamičke panel analize, izloženi su i objašnjeni specifikacijski testovi, te su analizirani i protumačeni nelinearni panel modeli. Posebna pozornost je bila posvećena discrete choice panel modelima, te cenzoriranim panel modelima.

Više o tečaju može se pronaći na http://www.barcelonagse.eu/study/summer-school/microeconometrics.

Potvrde o sudjelovanju u ljetnoj školi

 

 

Ovaj rad je financirala Hrvatska zaklada za znanost projektom UIP-2014-09-1745