Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

Iz znanstvenog kuta - Publishing in top tier journals: A workshop to share learning experiences, success stories, and mistakes

13. September 2021. | Izdvojeno, Događanja
Iz znanstvenog kuta - Publishing in top tier journals: A workshop to share learning experiences, success stories, and mistakes

U ciklusu gostujućih predavanja znanstvenika pod nazivom “Iz znanstvenog kuta”, u goste nam stiže dr. Ante Glavaš sa University of Vermont, Grossman School of Business koji će održati radionicu s primjerima dobrih praksi ali i čestih pogrešaka koje se događaju vezano za objavljivanje znanstvenih i stručnih radova u priznatim međunarodnim časopisima. Naslov radionice: „Publishing in top tier journals: A workshop to share learning experiences, success stories, and mistakes“. S obzirom na njegovo iznimno iskustvo u publiciranju utjecajnih znanstvenih i stručnih radova, očekujemo uspješnu razmjenu iskustava i raspravu o aktualnim i standardnim praksama koje treba slijediti, a koje će biti iznimno zanimljive mlađim istraživačima.

Radionica će se održati u četvrtak, 30. rujna 2021. godine u Referentnom centru za tržište kapitala Ekonomskog fakulteta u Splitu (Aneks, II. kat) s početkom u 13:00 h (očekivano trajanje: do 2 sata)

Prijave za radionicu su do 27. rujna 2021. godine  putem linka. Požurite! Broj mjesta je ograničen. 

O PREDAVAČU
Dr. Glavaš je doktorirao na Case Western Reserve University, a od 2017. radi na University of Vermont, Grossman School of Business. Objavio je brojne članke o društveno odgovornom poslovanju, a nagrađivan je za svoj utjecajan rad upravo u ovom području. Pored niza nagrada, primio je i onu za profesora godine od University of Notre Dame. U poduzeću iz Fortune 500 radio je na menadžerskoj poziciji, a imao je i savjetničke angažmane u više od 100 organizacija. Živio je u pet, a radio u preko 50 zemalja.