Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

Radionice: 3D modeliranje i 3D printanje

26. November 2021. | Izdvojeno, Događanja

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade.

Prosinac nam donosi novu temu mjeseca - “3D modeliranje i 3D printanje”. Računalna grafika danas je toliko napredovala da gotovo i nema aspekta života u kojem se ona ne pojavljuje. 3D modeliranje je sastavnica računalne grafike, a kao tehnika omogućuje pretvaranje matematičkih prikaza u trodimenzionalni objekt. Zadnjih godina sve češće je korištenje 3D modela za 3D printanje, kojim se dobiva fizički proizvod u relativno kratkom vremenu. 

U prosincu će se održati 4 radionice iz područja 3D modeliranja i 3D printanja:

- 9. prosinca s početkom u 16:00h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 1. dio”
- 10. prosinca s početkom u 16:00h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 2. dio”
- 14. prosinca s početkom u 11:00 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj - Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 1.dio”
- 15. prosinca s početkom u 11:00 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj - Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 2.dio”

Prijaviti se na navedene radionice možete OVDJE

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.