Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

Webinar: Zadaće i aktivnosti inozemnih predstavništava HTZa i strukovnih udruga u turizmu RH

12. April 2021. | Studij, Izdvojeno, Razno, Događanja
Webinar: Zadaće i aktivnosti inozemnih predstavništava HTZa i strukovnih udruga u turizmu RH

Još jedno zanimljivo predavanje u ciklusu webinara „Tourism Talks“ naše Katedre za turizam i gospodarstvo. Ovaj put u goste nam dolazi dr. sc. Iva Bahunek, Direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu, SAD.

U svojim kalendarima zabilježite 15. travnja 2021. godine s početkom u 16.00 h.
O tome koje su zadaće i aktivnosti inozemnih predstavništava Hrvatske turističke zajednice i strukovnih udruga u turizmu RH razgovarat će se i diskutirati u sklopu predmeta Organizacija turizma, no kao i uvijek, predavanje je otvoreno za javnost. Iskoristite ovu zanimljivu priliku. Podaci za pristup Zoom-u:

Meeting ID 647 058 6669
Password 276361

Iva Bahunek je Direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu, SAD. Prije trenutne pozicije, radila je na brojnim projektima u turizmu i ugostiteljstvu, uključujući primjenu održivih hotelskih i SPA certifikata u hrvatskim hotelima, profesionalni razvoj osoblja u turizmu i ugostiteljstvu, benchmarking, aktivno sudjelovanje na brojnim zakonima i propisima u turizmu Republike Hrvatske i EU te poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u turizmu i ugostiteljstvu. Stručnjakinja je Centra za procjenu i razvoj. Od 2013. - 2010. radila je u Kompozitu, vodećoj agenciji za savjetovanje / headhunting agenciji u regiji. Od 2010. do 2019. bila je izvršna direktorica Hrvatskog nacionalnog udruženja hotelijera (UPUHH), krovne organizacije hotelskih operatera u Hrvatskoj.