Novosti - Covid19

Covid19

EasyDNNNews

Kalendar ispita ak.g. 2022/23

10. listopada 2022. | Upisi, Studij

Poštovani studenti,

U skladu sa odredbama Pravilnika o studijima Sveučilišta u Splitu i Pravilnika o studijima i sustavu studiranja Ekonomskog fakulteta u Splitu, Fakultetsko vijeće Ekonomskog fakulteta u Splitu je 21. lipnja 2022. godine usvojilo Kalendar nastavne aktivnosti za akademsku godinu 2022./2023. Sastavni dio Kalendara su termini kolokvija i ispitnih rokova. U odnosu na prethodnu akademsku godinu Kalendar sadrži novine u skladu sa zahtjevima Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu za što ranijim završetkom ispitnih rokova u ljetnom roku iznijete na sastanku sa prorektorom i prodekanima za nastavu Sveučilišta u svibnju 2022. Prije usvajanja na Fakultetskom vijeću, Kalendar je usuglašen i sa predstavnicima Studentskog zbora na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Radi adekvatnog i pravovremenog planiranja i organizacije Vaših studentskih obveza i aktivnosti, ovim putem skrećemo pažnju kako se sukladno usvojenom Kalendaru:

  • u zimskom ispitnom roku polažu samo ispiti iz kolegija koji se izvode u zimskom semestru,
  • u ljetnom i jesenskom ispitnom roku organiziraju dva ispitna termina za kolegije koji se izvode u ljetnom semestru te jedan ispitni termin za kolegije koji se slušaju u zimskom semestru,

U terminima kolokvija pišu se kolokviji iz kolegija koji se izvode u danom semestru te se isti ne računaju u broj izlazaka na ispit.

Želimo Vam uspješno navigavanje kroz Vaš studentske aktivnosti!

Studentska referada EFST

 

 

 

 

Dokumenti za preuzimanje