Novosti - Covid19

Covid19

EasyDNNNews

Najava edukacija u siječnju kroz projekta Smart Youth

10. siječnja 2023. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Najava edukacija u siječnju kroz projekta Smart Youth

U sklopu projekta Smart Youth, Studentski poduzetnički inkubator u suradnji sa Poduzetničkim centrom Split će u siječnju održati edukacije iz područja "Pametna proizvodnja i pametni okoliš" kroz koje će ugostiti stručnjake iz privatnog i javnog sektora te neprofitnih organizacija, a koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova. Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i „pametni“ građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.

U siječnju će se održati tri edukacije:
1)
Pametni viličari u proizvodnji i logistici, 12.siječnja s početkom u 15:00 h; edukaciju će održati Damjan Miklić direktor tvrtke Romb Technologies

2) Smart City rješenja za upravljanje otpadom na javnim površinama, 18.siječnja s početkom u 15:00 h, edukaciju će održati Hrvoje Filipović iz tvrtke BigBelly.

3) Atoms & Bits, 25.siječnja s početkom u 15:00h, edukaciju o svojim pametnim rješenjima će održati predstavnici kompanije Atoms & Bits koja je dio Libelium grupacije.

Prijaviti se možete OVDJE.

Radionice će se održavati online, preko Zoom platforme, a svi prijavljeni će dobiti poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Svi polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.