Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

EFST OKRUNJEN EPAS AKREDITACIJOM - NAJVIŠIM MEĐUNARODNIM DOKAZOM KVALITETE STUDIJSKOG PROGRAMA

13. prosinca 2019. | Izdvojeno
EFST OKRUNJEN EPAS AKREDITACIJOM - NAJVIŠIM MEĐUNARODNIM DOKAZOM KVALITETE STUDIJSKOG PROGRAMA

Nakon nacionalne re-akreditacije Poslijediplomskog doktorskog studija, te nacionalne institucionalne re-akreditacije, Ekonomski fakultet u Splitu ove je godine okrunjen i prestižnom EPAS akreditacijom za studij Poslovne ekonomije. Ova međunarodna oznaka koju dodjeljuje The European Foundation for Management Development (EFMD) predstavlja najviši dokaz kvalitete studijskog programa, te dolazi kao kruna naše posvećenosti kontinuiranom poboljšavanju studijskih programa i pripreme za izazove globalizacije. EPAS priznanje postavlja Ekonomski fakultet u Splitu u sam vrh studijskih programa Poslovne ekonomije u svijetu kojima je kvaliteta potvrđena ovom zahtjevnom međunarodnom akreditacijom.   

EPAS akreditacijski sustav koji provodi  The European Foundation for Management Development (EFMD) predstavlja najopsežniji i najrigorozniji sustav dubinske analize kvalitete studijskih programa poslovne ekonomije u svijetu, a šŠirom svijeta priznat je od strane studenata, poslodavaca, klijenata i medija. Akreditacija pokriva sve aspekte pružanja programa: od institucionalnog, nacionalnog i međunarodnog okruženja, preko dizajna, realizacije, rezultata i učinaka, do procesa osiguranja kvalitete. Posebno se naglašava akademska strogost, praktična relevantnost, internacionalizacija te etičnost i održivost.

EPAS akreditacija potvrda je izvrsnosti kojoj stalno težimo, a od sada i svakodnevni podsjetnik koliko možemo, te motivacija za daljnje iskorake i inovacije.

Detalji o EPAS akreditaciji studijskog programa Ekonomskog fakulteta u Splitu možete pročitati ovdje, a više o EPAS i EFMD možete pronaći ovdje.