Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Ciklus radionica "Upotreba digitalnih medija u komunikaciji"

31. svibnja 2021. | Izdvojeno, Događanja

U mjesecu lipnju donosimo vam ciklus radionica "Upotreba digitalnih medija u komunikaciji".

Digitalno doba donijelo je velike promjene u području komunikacije, obrazovanja i poslovanja. Tradicionalni mediji su do sada informirali putem televizije, radija, novina i časopisa te su podrazumijevali isključivo jednosmjernu komunikaciju bez mogućnosti reagiranja. Iako su tradicionalni mediji zastupljeniji od novih medija, razvojem Interneta te pojavom društvenih mreža oni su suočeni s novim očekivanjima korisnika poput brzine izvještavanja, bogatstva informacija te multimedijalne pogodnosti kao što su zvučni i video isječci, poveznice i interaktivnost.

Radionice se održavaju u sljedećim terminima:

- utorak, 1.6. u 10:00 sati
- ponedjeljak, 7.6. u 10:00 sati
- četvrtak, 10.6. u 10:00 sati
- ponedjeljak, 14.6. u 10:00 sati

Ana Klancir uvest će vas u svijet upotrebe digitalnih medija u komunikaciji. Ana Klancir diplomirana je profesorica hrvatskoga jezika i književnosti te se dugi niz godina bavi edukacijama. Ima bogato iskustvo rada u velikim kompanijama i korporacijama (Plava laguna, Nova TV, Booking.com...) te sa na svim pozicijama aktivno bavila edukacijom kolega i poslovnih partnera. Ana ima vlastitu tvrtku za edukaciju i consulting te redovito održava poslovne edukacije za turističke djelatnike, iznajmljivače, studente. Istovremeno se bavi podučavanjem djece i mladih te radi na projektu Učimo kako učiti.

Radionice su ograničene na 30 polaznika.
Prijaviti se možete na linku - https://forms.gle/Un7EgA3nV4mnrAHH7

Polaznicima radionice će biti poslana Zoom poveznica na email dan prije njenog održavanja.

Svi polaznici koji odslušaju sve radionice ciklusa “Upotreba digitalnih medija u komunikaciji” dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).
___________________________________________________________________________
Radionice se organiziraju u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB” kojeg provodi Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021.godinu.