Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Nova edukacija: "Kako donijeti investicijsku odluku?"

Nova edukacija: "Kako donijeti investicijsku odluku?"

Centar za cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ekonomskog fakulteta u Splitu svoju je ponudu obogatio novom edukacijom koja će se održati u online okruženju za sve zainteresirane za investicije, financijske instrumente, a posebno s naglaskom na dionice pod nazivom "Kako donijeti investicijsku odluku?".

Program je prilagođen malim privatnim ulagateljima koji su zainteresirani sudjelovati na tržištu kapitala, ali nemaju adekvatno ekonomsko znanje. Po uspješnom završetku programa, dobit ćete uvid u temeljne vrste financijske imovine u koje se može ulagati (valute, robe, vrijednosni papiri), u analitičke tehnike koje se koriste prilikom donošenja investicijskih odluka te u konačnici u načine donošenja odluka o ulaganju na temelju fundamentalne i tehničke analize. Cjelokupni program bit će popraćen analizama na konkretnim primjerima dionica s domaćeg i stranog tržišta kapitala. Tijekom programa nudi se mogućnost izrade vlastitih analiza odabranih dionica te komentiranje istih od strane predavača.

Osnovni ciljevi učenja obuhvaćaju stjecanje znanja o osnovnim oblicima financijske imovine te osposobljavanje sudionika za analizu poslovanja poduzeća primjenom različitih metoda i tehnika analize financijskih izvještaja te procjenu kretanja cijene vrijednosnog papira putem tehničkih indikatora.

Prije su otvorene do 1. lipnja 2021. godine. Za prijave do 25. svibnja 2021. godine odobrava se 20% popusta!

Za detalje kliknite OVDJE.