Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Pitaj o faksu! - prilika za maturante

27. siječnja 2021. | Upisi, Izdvojeno, Razno, Događanja
Pitaj o faksu! - prilika za maturante

UPOZNAJ EKONOMSKI FAKULTET U SPLITU – PITAJ O FAKSU!

U četvrtak, 11. veljače 2021. godine, kao i naredni četvrtak, 18. veljače 2021. godine s početkom u 10:00 h održat će se online događaj pod nazivom „Pitaj o faksu!“ i to putem Zoom platforme. Osim objava raznovrsnih materijala kojim srednjoškolci, koji upravo donose odluku o izboru fakulteta, mogu pobliže upoznati Ekonomski fakultet u Splitu, događaj će biti i interaktivan. Mladi će moći postaviti sva pitanja koja ih zanimaju; o uvjetima upisa, upisnom procesu, studijskim programima, te svim mogućnostima koje fakultet nudi. Na raspolaganju će biti zaposlenici fakulteta, profesori, ali i studenti koji im iz prve ruke mogu dati sve potrebne informacije.

Zašto uopće razmišljati o ekonomiji?
Život (a posebno poslovni život!) sastoji se od mnoštva izazova i neplaniranih događaja u kojima su znanje, sposobnost prilagodbe i stav ono što odlučuje o ishodu situacije. Netko je mudar jednom rekao da se ekonomija, baš kao i margarin, u sve miješa. Bez obzira gdje se vidiš jednog dana, kao ekonomist, potreban si u svakom području rada. Zašto? Jer u svako je poslu potrebno istražiti, analizirati, donijeti zaključke, predlagati, organizirati, koordinirati, privući, upraviti, mijenjati…..Ukratko, potrebno je „navigati kroz izazove“.

A zašto baš Ekonomski fakultet u Splitu? Jedan smo od najstarijih fakulteta na splitskom Sveučilištu. Neki bi rekli; stari smo kao Metuzalem, ali vjeruj; još uvijek smo favorit za utrku života. Kad se spoje znanje, iskustvo, inovativnost te želja i vjera u bolju budućnost,  nove vrijednosti se stvaraju. Dobro zapamti zadnju riječ. Stvaraju. Jer ništa se u životu ne dešava samo od sebe. Potrebno je da svatko od nas pojedinačno doprinese inicijativom, aktivnošću i znanjem kako bi budućnost bila upravo onakva kakvom je priželjkujemo. Zato i od tebe očekujemo aktivno uključivanje u neke od aktivnosti Fakulteta, ali i predlaganje novih.
Što nudimo? Najkvalitetnije visokoškolsko obrazovanje na obje obrazovne vertikale; stručnoj i sveučilišnoj, ukupno 6 studijskih programa i čak 36 studijska smjera. Nositelj smo prestižne međunarodne EPAS akreditacije koja nas svrstava u najbolje svjetske studijske programe poslovne ekonomije. Kroz studiranje ti nudimo mogućnost odlaska u inozemstvo, uključivanje u svijet rada kroz stručnu praksu, mnogobrojne aktivnosti i projekte znanstveno-istraživačkog rada ili stručnog usavršavanja, potporu u razvoju vlastitog poslovnog pothvata kroz naš Studentski Poduzetnički Inkubator i još puno toga. Mogućnosti su mnogobrojne! Iskoristi ih!

Spoji se na Zoom gdje nas možeš pobliže upoznati, postaviti pitanja i dobiti odgovore iz prve ruke.

Zoom / četvrtak, 11.02.2021. / 10:00 h
Link za pristup: https://zoom.us/j/95974895987?pwd=ZjFTTTRSTENTQkdYQ2d6WSt4aHJOZz09
Meeting ID: 959 7489 5987
Passcode: 865476

Zoom / četvrtak, 18.02.2021. / 10:00 h
Link za pristup: https://zoom.us/j/99474843855?pwd=WUJrL3prOEd6Ry96R2dRc2p3eUJLQT09
Meeting ID: 994 7484 3855
Passcode: 174287


Prati nas i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) na kojima ćemo objavljivati sve detalje.

U svijetu dinamičnih promjena, odaberi znanje i nauči navigat kroz izazove.

Tvoj Ekonomski fakultet u Splitu