Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Prijave za Hack4Split

6. travnja 2021. | Izdvojeno, Događanja

I ove godine Studentski poduzetnički inkubator i Centar za društveno korisno učenje organiziraju “Hack4Split″. Riječ je o dvodnevnom natjecanju usmjerenom ka rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija s ciljem pronalaska i provedbe društveno korisnih rješenja za dobrobit i napredak naše lokalne zajednice kroz danih 17 UN-ovih održivih ciljeva.

Ovaj hackathon je, dakle, s jedne strane namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost, a s druge strane, namijenjen je svim IT-evcima, poduzetnicima, dizajnerima, projekt menadžerima, arhitektima, kreativcima, piscima, fotografima i pokretačima promjena koji svojim idejama i vještinama mogu doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici.

Pozvani su svi pojedinci ili timovi koji imaju ideje i rješenja u skladu s ciljevima hackathona da se prijave. Pozivaju se i pojedinci koji nemaju ideju, a žele sudjelovati i biti dio tima. Najbolje rangirani timovi dobivaju nagrade!

Natjecanje će se održati 17. i 18. travnja u hibridnom obliku te natjecatelji mogu birati hoće li pristupiti hackathonu preko Microsoft Teams-a ili nam se mogu pridružiti u prostorima SpinIt inkubatora u Splitu. Najbolji će biti nagrađeni vrijednim i zanimljivim nagradama, a glavnog pobjednika čeka i novčana nagrada te jednodnevno krstarenje jahtom po Jadranu sa 45 Degrees Sailing.

Sudionici trebaju ponijeti samo svoja osobna računala, a za sve ostalo pobrinut će se organizatori.

 

Prijave su otvorene i traju do 11. travnja., a izvršiti se mogu na linku ili putem web stranice Centra za društveno korisno učenje.