Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Radionica "Komunikacijske i prezentacijske vještine" - Vedran Sorić

28. lipnja 2021. | Izdvojeno, Događanja

Radionica "Komunikacijske i prezentacijske vještine" se održava u utorak, 29.6. u 17:00 sati.

Radionicu će održati Vedran Sorić koji se bavi komunikacijskim vještinama u prodaji. 

Vedran je pronašao svoj poslovni put u prodaji kombinirajući ga sa svojom najvećim strastima - automobilskim svijetom i modernim tehnologijama (IT/umjetna inteligencija). Kroz vrijeme se oprobao na većini pozicija u prodaji - od prodajnog predstavnika, KAM-a, voditelja prodaje, voditelja poslovnog razvoja do direktora prodaje i na kraju izvršnog direktora i člana uprave. Prošao je kroz mnoge izazovne prodajne situacije diljem svijeta konstantno učeći razumjeti i prihvatiti različite kulture, mišljenja i načine komuniciranja.
Tijekom godina pomagao je mnogim prodavačima, menadžerima i voditeljima prodaje da preispitaju način na koji komuniciraju, pregovaraju i žive u svijetu prodaje – tvrdi da mu je mudra osoba jednom rekla: "U prodaji ne radite - živite ju”


Kako bi poslušali Vedrana, prijavite se za radionicu na linku - https://forms.gle/QP1UEQpcShSxLoqa8

Radionica je ograničena na 30 polaznika.

Polaznicima radionice će biti poslana Zoom poveznica na email dan prije njenog održavanja.

Svi polaznici koji odslušaju radionicu ciklusa "Komunikacijske i prezentacijske vještine" dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).
___________________________________________________________________________
Radionice se organiziraju u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB” kojeg provodi Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021.godinu.