Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Sudjelujte u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu

3. svibnja 2022. | Izdvojeno, Razno

Ekonomski fakultet su-organizira Erasmus+ kombinirani intenzivni program (blended intensive programmes - BIP) pod nazivom „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“ u suradnji sa Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, ESIEA Paris Laval - Ecole d'ingénieurs du numérique, Paris, Francuska, te Hogeschool van Amsterdam (HvA), Nizozemska, te nudi mogućnost sudjelovanja za 3 EFST studenta na ovoj edukaciji.


Program će polaznicima ponuditi priliku da se upoznaju s kreativnim metodama i tehnikama za analizu potreba kupaca, mogućnostima promjena i načinima poboljšanja poslovanja osmišljavanjem novih održivih poslovnih modela. Pritom je naglasak na stvaranju i razvoju inovativnih ideja vezanih uz primjenu odabranih modernih digitalnih tehnologija, koje poslovnu promjenu čine digitalnom.
Studenti će sudjelovati u online i fizičkim predavanjima (blended). Online dio predloženog programa uključivat će kombinaciju predavanja, analiza studija slučaja, individualnih i timskih provjera rada. Studenti će formirati međunarodne timove, po mogućnosti sastavljene iz različitih studijskih profila i polja te će raditi na inovativnom i održivom digitalnom rješenju stvarnog problema. Virtualna nastava bit će podržana online platformom za obuku (moodle kolegij) kao i putem online alata za suradnju za jednostavnu online komunikaciju između članova tima, svih polaznika i nastavnika.

Sva stečena znanja studenti će testirati i primijeniti na stvarnom primjeru, u organizaciji na jednom od hrvatskih otoka, a kako bi iskusili izazov rješavanja konkretnog problema i rješavanja pitanja vezanih uz održivost otoka. Zbog toga će se fizička mobilnost odvijati na Sveučilištu u Splitu, a planira se organizirati i izlet na otok Korčulu.
Program nosi 3 ECTS boda, održava se su periodu od 16.5.2022. do 2.7.2022., s tim da se kontaktne aktivnosti u Splitu održavaju od 26.6.2022. do 2.7.2022.    

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prijavite se do 06.05.2022. do 14 sati ovdje:
Prijave za kombinirani intenzivni program „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“: https://forms.office.com/r/p5pgmK0c2U
Nakon što se prijavi prvih 15 studenata, odabrat će se troje za sudjelovanje temeljem kratkog motivacijskog teksta.  
Više informacija pronađite u priloženom letku.

Dokumenti za preuzimanje