Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Sudjelujte u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu!

9. siječnja 2023. | Izdvojeno, Razno, Oglasi, Natječaji
Sudjelujte u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu!

Ekonomski fakultet u Splitu suorganizira Erasmus+ kombinirani intenzivni program (Blended Intensive Program - BIP) pod nazivom „Transform to sustain: Sustainable future enabled by digital transformation“ u suradnji sa Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, ESIEA Paris Laval - Ecole d'ingénieurs du numérique, Paris, Francuska, te Hogeschool van Amsterdam (HvA), Nizozemska, te nudi mogućnost sudjelovanja za 3 EFST studenta na ovoj edukaciji.

Program će polaznicima pružiti priliku da se upoznaju s kreativnim metodama i tehnikama za analizu potreba kupaca, mogućnostima promjena i načinima poboljšanja poslovanja osmišljavanjem novih održivih poslovnih modela. Pritom je naglasak na stvaranju i razvoju inovativnih ideja vezanih uz primjenu odabranih modernih digitalnih tehnologija, koje poslovnu promjenu čine digitalnom.

Studenti će sudjelovati u online i fizičkim predavanjima (blended). Online dio predloženog programa uključivat će kombinaciju predavanja, analiza studija slučaja, individualnih i timskih provjera rada. Studenti će formirati međunarodne timove, po mogućnosti sastavljene iz različitih studijskih profila i polja te će raditi na inovativnom i održivom digitalnom rješenju stvarnog problema. Virtualna nastava bit će podržana online platformom za obuku (moodle kolegij) kao i putem online alata za suradnju za jednostavnu online komunikaciju između članova tima, svih polaznika i nastavnika.

Sva stečena znanja studenti će testirati i primijeniti na stvarnom primjeru, u organizaciji na jednom od hrvatskih otoka, kako bi iskusili izazov rješavanja konkretnog problema i rješavanja pitanja vezanih uz održivost otoka. Zbog toga će se fizička mobilnost odvijati na Sveučilištu u Splitu, a planira se organizirati i izlet na otok Korčulu.
Program nosi 3 ECTS boda, održava se su periodu od 16. svibnja do 1. srpnja 2023., s tim da se kontaktne aktivnosti u Splitu održavaju od 25. lipnja do 1. srpnja 2023.    

Prijaviti se možete do 31. siječnja 2023. do 14 sati putem sljedeće poveznice: https://forms.office.com/r/p5pgmK0c2U 
Nakon što se prijavi prvih 15 studenata, odabrat će se troje za sudjelovanje temeljem kratkog motivacijskog teksta.