Novosti - Javna nabava

Javna nabava

Javna nabava

Otvorene prijave za Hack4Split hackathon

18. veljače 2022. | Izdvojeno, Događanja

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu organiziraju peto izdanje društvenog hackathona Hack4Split.

Natjecanje će se održati 9. i 10. travnja 2022. godine u SPINIT coworking prostoru.

Partneri u organizaciji su Ensoco, Split Tech City i Digital Nomad Associaton Croatia.

Hack4Split je dvodnevno natjecanje (hackathon) usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija. Okuplja pojedince specifičnih znanja, neovisno o obrazovanju i zanimanju, koji pronalaze rješenja za probleme u svojoj lokalnoj zajednici, a u skladu s UN-ovim ciljevima održivog razvoja. Kroz natjecanje se želi mlade osobe potaknuti da postanu aktivni članovi svoje zajednice, da se upoznaju s potrebama i problemima u svojoj zajednici i okolišu te se angažiraju na njihovom rješavanju.

Imate li ideju koja bi unaprijedila život u zajednici, ali nemate tim ili platformu za prezentirati svoju ideju? Možda se želite angažirati oko rješenja nekog od gorućih problema vaše lokalne zajednice?

Upoznajte se s raznim UN ciljevima održivog razvoja i prijavite se na Hack4Split.

Prijaviti se na hackathon možete OVDJE.

Za sve zainteresirane, biti će organizirana dva Info sata preko Zoom-a 14. i 21. ožujka s početkom u 17:00h.


Hackathon Hack4Split se provodi u sklopu projekta financiranog sredstvima Europskih snaga solidarnosti i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.