Novosti - Javna nabava

Javna nabava

Javna nabava

U vezi s praksom: Čime se bavi HR u suvremenim tech kompanijama?

20. svibnja 2021. | Studij, Događanja
U vezi s praksom: Čime se bavi HR u suvremenim tech kompanijama?

U okviru predmeta Projektiranje organizacije, Organizacija poduzeća i Organizacija poslovanja, studenti će imati priliku čuti praktična i vrijedna iskustva stručnjakinje iz prakse o svrsi i aktivnostima odjela / službe ljudskih potencijala (HR) u poduzećima, a u nošenju sa izazovima suvremenog poslovnog okruženja. Posebna pozornost posvetit će se projektima vezanim uz razvoj organizacije u kontekstu ljudskih potencijala (HR).

O tome „Čime se bavi HR u suvremenim tech kompanijama?“, u petak 28. svibnja 2021. godine s početkom u 13.30 h pričat će nam dr. Tanja Slišković, Senior Organizational Behavior Scientist, Zalando.

Dr. Tanja Slišković se nakon desetogodišnje akademske karijere preorijentirala na praktičnu primjenu istraživačkog rada u organizacijskom ponašanju u najvećoj europskoj tech i fashion kompaniji sa sjedištem u Berlinu - Zalandu. Prije pozicije u Zalandu, Tanja je radila kao docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te je bila gostujuća istraživačica na Akademiji znanosti u Budimpešti. Prije toga je u sklopu postdoktorata i doktorata boravila na Columbia Business School pri Columbia sveučilištu u New Yorku. U sklopu svoje pozicije u Zalandu, Tanja se bavi time kako prilagoditi organizaciju potrebama zaposlenika od pitanja stvaranja inkluzivne radne kulture, pitanja raznolikosti i uključivosti, tema oko "New work" i rada od kuće, do razumijevanja što čini zaposlenike angažiranima i zadovoljnima na poslu.

Kao i uvijek, predavanje je otvoreno za javnost.  Sudionici će, naravno, imati priliku postavljati pitanja te saznati sve što ih zanima “iz prve ruke”. Tko zna – možda baš u ovom segmentu otkrijete put koji vas zanima. Iskoristite, stoga, prilike koje Vam se nude!

Zoom podaci:     
Meeting ID: 830 077 9898
Password: 760433