Novosti - Oglasi

Oglasi

Oglasi

Upoznajte HigherEd - EFMD Talent Portal

18. lipnja 2018. | Oglasi

 

 

 

Drage i dragi #GetHighered studentice i studenti, dobrodošli u svoju budućnost!

Kao član međunarodne EFMD globalne mreže, Fakultet vam nudi portal za karijeru i povezuje vas s globalnim mogućnostima. Aktivirajte svoj portal, napravite svoj vlastiti profil i prijaviti se kako bi pronašli radno mjesto praktikanta, pripravnika ili pak neku drugu za vas relevantnu poziciju u tvrtkama diljem svijeta.

Želimo vam proces karijere učiniti jednostavnijim, uštedjeti vam vrijeme i orijentirati se na vaše učenje. U tom smislu, na putu prema zaposlenju, želimo vam pružiti lijepi početak i otkriti potencijal u vama.

Postupak prijave uključuje test i intervju. Većina tvrtki oslanja se na online test procjene na vlastitom portalu za karijeru koji na temelju rezultata testa omogućuje uvid u izvješće o karijeri na čak 17 stranica. Uz pomoć tog alata spoznat ćete vaše „snage i slabosti“ i ukoliko poželite poboljšati svoje kompetencije u četiri ključna područja koje tvrtke uzimaju u obzir, testiranje ćete moć ponoviti.

Ova globalna mrežna stranica, rastući je projekt, te kao i sve nove inicijative uključuje nadogradnje i nadopune. Kontinuirano će dolaziti nove tvrtke, nove prilike i nove mogućnosti zapošljavanja.

Na portal se prijavljujete upotrebom svog digitalnog identiteta (korisničko ime i zaporka). Korisničko ime ima oblik adrese vaše e-mail pošte. Registraciju započinjete kao Novi korisnik upotrebom svog korisničkog imena i dobivate email s poveznicom za potvrdu.

Prijava i početak – ulazak na portal

Srdačan pozdrav i sretno!

Vaš Fakultet