Novosti - Razno

Razno

Razno

Gost predavač: Božena Cvitanović, "Opportunites and challenges of Project Management Discipline - Recognized leaders that drive quality, efficiency and strategic changes"

22. ožujka 2021. | Studij, Izdvojeno, Razno, Događanja
Gost predavač: Božena Cvitanović, "Opportunites and challenges of Project Management Discipline - Recognized leaders that drive quality, efficiency and strategic changes"

U četvrtak, 25. ožujka 2021. godine s početkom u 16:45 h, u sklopu predavanja na predmetima Planiranje projekta, Projektiranje organizacije, Organizacija Poduzeća te Projektni menadžment, kao gošća iz prakse, predavanje će održati mr. sc. Božena Cvitanović,  Rukovoditeljica Službe upravljanja projektima, Zagrebački Holding d.o.o.

Naziv predavanja: Opportunites and challenges of Project Management Discipline - Recognized leaders that drive quality, efficiency and strategic changes

Proizašao iz dugogodišnjeg bogatog međunarodnog i domaćeg iskustva predavača u disciplini projektnog menadžmenta, tijekom predavanja će biti dan praktični uvid u prilike koje se otvaraju mladim stručnjacima koji tek ulaze u disciplinu i struku projektnog menadžmenta, kao i u temeljne izazove koji ih čekaju na tom putu. U tom smislu, predavanje će obilovati lekcijama iz prakse i vrijednim savjetima studentima, kao budućim stručnjacima u području menadžmenta te posebice projektnog menadžmenta, o tome kako postati što uspješniji, ne samo projektni menadžeri, nego i vođe, sposobni potaknuti kako promjene na strateškoj razini poduzeća, tako i predanost kvaliteti i efikasnosti u poslovanju. Studenti će tijekom i neposredno nakon predavanja imati priliku diskutirati s predavačem i saznati više o predavanoj temi i problematici.
Predavanje je otvoreno i za javnost. Iskoristite prilike koje Vam se nude!

  • Zoom dvorana: Z3
  • Meeting ID: 830 077 9898
  • Meeting password: 760433

mr. sc. Božena Cvitanović je iskusan profesionalac (20 godina) fokusirana na strateško vođenje, upravljanje portfeljem projekata, upravljanje korporativnim financijama, unaprijeđenje poslovnih procesa te konzalting. Odgovorna za uspješnu isporuku 50 kompleksnih projekata i portfelja projekata (350 + MIL.HRK vrijednosti budžeta) u različitim industrijskim granama i područjima (SAP i poslovna rješenja u naftnoj industriji, javni sektor). Posjeduje globalni certifikat iz upravljanja projektima (Project Management Professional - PMP), pohađala je međunarodnu akademiju za senior projektne menadžere, te trening za provođenje „coachinga“ projektnih menadžera u Beču, Austrija.