Novosti - Razno

Razno

Razno

Gostovanje iz prakse: Komunikacija ekoloških izazova s (gotovo) nultim proračunom

10. svibnja 2021. | Studij, Događanja
Gostovanje iz prakse: Komunikacija ekoloških izazova s (gotovo) nultim proračunom

Kao prvi komunikator angažiran lokalno u WWF-u, Petra Boić Petrač izgradila je sve WWF komunikacijske alate: web stranicu, društvene mreže, program doniranja, interne i eksterne komunikacijske strategije, projektnu komunikaciju ... Njena prezentacija objasnit će razliku između različitih sektora, pokazujući sve specifičnosti neprofitnog sektora kada je riječ o marketingu

U utorak, 11. svibnja 2021. godine s početkom u 18:15 h, u sklopu predavanja na predmetu Upravljanje marketingom neprofitnih i javnih organizacija, kao gost iz prakse, predavanje će održati Petra Boić Petrač,  WWF Adria / Communications and Individual Fundraising Director.
Naziv predavanja: Komunikacija ekoloških izazova s (gotovo) nultim proračunom

Petra je stručnjak za komunikacije i menadžer usmjeren na rezultate s više od dva desetljeća iskustva u medijima, globalnim i nacionalnim kampanjama, odnosima s javnošću, prikupljanju sredstava, pisanju, događajima, strategijama, unutarnjim i izvršnim komunikacijama u privatnom, javnom i ne profitnom sektoru. Multitalentirana sa znanjem više stranih jezika Petra pokazuje snažne vještine u upravljanju i vođenju timova. Kreativna, fokusirana i diplomatski nastrojena, a ljubav prema prirodi pokazuje više od deset godina u WWF-u, vodećoj svjetskoj organizaciji za zaštitu prirode koja trenutno slavi 60. godišnjicu.

Kao i uvijek, studenti će imati priliku postavljati pitanja i razgovarati s gošćom te saznati sve što ih zanima “iz prve ruke”. Predavanje je otvoreno i za javnost. Iskoristite prilike koje Vam se nude!

Zoom dvorana: 3
Meeting ID: 830 077 9898
Meeting password: 760433