Novosti - Razno

Razno

Razno

Gostujuće preavanje stručnjaka iz prakse na temu: "Uloga Google Adsa u digitalnom oglašavanju"

25. svibnja 2022. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Gostujuće preavanje stručnjaka iz prakse na temu: "Uloga Google Adsa u digitalnom oglašavanju"

U četvrtak, 02. 06. 2022. s početkom u 14:45h (Mali amfiteatar), u sklopu ciklusa gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse, predavanje će održati gosp. Joško Buva, iz tvrtke SeekandHit.

Naziv predavanja: "Uloga Google Adsa u digitalnom oglašavanju"

Google Ads su za veliki broj tvrtki jedan od najbitnijih oglašivačkih kanala u digitalnom svijetu. U sklopu predavanja gosp. Buva će iznijeti osnove ovog kanala te ulogu istih u digitalnoj strategiji. Uz navedeno, osvrnuti će se i na rad u agencijskom svijetu te kako izgleda biti specijalist digitalnog marketinga ili Google Ads specijalist.

Joško ima više od 15 godina iskustva u digitalnom marketingu (na klijentskoj i agencijskoj strani). Aktivno je vodio i(li) sudjelovao u osmišljavanju strategija većine klijenata splitskog SeekandHita gdje vodi odjel oglašavanja, tako da ima pozamašno iskustvo oglašavanja u raznim industrijama (travel, B2B, ecommerce, itd).

Predavanje je otvoreno i za javnost, a pristuni će imati  priliku postavljati pitanja i razgovarati s gostom te saznati sve što ih zanima ''iz prve ruke''.