Novosti - Razno

Razno

Razno

Gostujuće predavanje na temu: "Nabava u hotelima"

24. svibnja 2022. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Gostujuće predavanje na temu: "Nabava u hotelima"

Uspješno poslovanje u svakom sektoru zahtijeva, između ostalog, ozbiljan pristup upravljanju nabavnim procesima, kategorijama, dobavljačima i troškovima. Kako to izgleda u hotelskoj industriji s nama će podijeliti Duje Tudor.

U srijedu, 01.06.2022., na Ekonomskom fakultetu u Splitu (Cvite Fiskovića 5) s početkom u 16:45 h (Dvorana 8), a u sklopu nastave iz kolegija Projektna nabava, predavanje će održati Duje Tudor, dipl.ing.man. u tur., voditelj nabave za Hotel AC Marriott.

Naziv predavanja: Nabava u hotelima

Duje ima višegodišnje radno iskustvo u hotelskoj industriji kako u domaćim tako i inozemnim okvirima. Svoja prva radna iskustva brusio je u Sjedinjenim Američkim Državama (Cedar Point zabavni park, Ohio, Hyatt Part hotel, Colorado te u Washington Duke Inn hotelu, North Carolina). U domaćim okvirima iskustvo je stjecao u Sunčanom Hvaru – hotel Pharos, te je kao voditelj nabave više godina proveo u Hotelu Le Meridien Lav. Istu funkciju odnedavno je nastavio obnašati na novom radnom mjestu, u Hotelu AC Marriott. U okviru svog bogatog radnog iskustva Duje je upoznao što to znači učinkovito upravljati složenim nabavnim procesima, kako izgleda upravljanje odnosima s dobavljačima, te koji su trendovi i izazovi važni u nabavi s posebnim nagalskom na hotelsku industriju.  

Kao i uvijek, studenti će imati priliku postavljati pitanja i razgovarati s gostom te saznati sve što ih zanima ''iz prve ruke''. Predavanje je otvoreno i za javnost.