Novosti - Razno

Razno

Razno

Humanitarna akcija prikupljanja lektirnih naslova za potrebe štićenika Klinike za dječje bolesti KBC-a Split

10. prosinca 2020. | Izdvojeno, Razno
Humanitarna akcija prikupljanja lektirnih naslova za potrebe štićenika Klinike za dječje bolesti KBC-a Split

Sveučilište u Splitu, na inicijativu doktorandice Maje Čović s Pomorskog fakulteta, organizira humanitarnu akciju prikupljanja lektira za potrebe štićenika Klinike za dječje bolesti KBC-a Split. Svi zainteresirani studenti, profesori i djelatnici koji žele sudjelovati knjige mogu ostaviti u atriju fakulteta na porti svih sastavnica Sveučilišta, ili ukoliko nisu u mogućnosti osobno dostaviti, a žele donirati, mogu se javiti kolegici Maji Čović na broj 091 155 74 67 te će ih ona pokupiti osobno.

Knjige će se prikupljati do 15.01.2021. godine, s tim da će se prvi dio doniranih knjiga odnijeti glavnoj sestri Klinike Ivanki Ercegović te predstojniku Klinike za dječje bolesti prof. prim. dr. sc. Veselinu Škrabiću neposredno pred Badnjak.

Riječ je o hvalevrijednoj akciji koja će omogućiti svoj djeci na liječenju u Klinici za dječje bolesti KBC Split da uspješno nastave obrazovanje i ispunjavaju svoje školske obveze i u njima otežanim okolnostima. Popis potrebnih lektirnih naslova nalazi se u prilogu.

Dokumenti za preuzimanje