Novosti - Razno

Razno

Razno

Iz znanstvenog kuta - Digitalna transformacija prodajnog procesa i pregovaranja

27. svibnja 2021. | Studij, Događanja
Iz znanstvenog kuta - Digitalna transformacija prodajnog procesa i pregovaranja

Izvanredna prilika za upoznavanje s digitalnom transformacijom prodajnog procesa i  prijelazu sa tradicionalnog prodajnog modela i licem u lice interakcije na digitalni/u, što posebno dolazi do izražaja tijekom pandemije Covid-19. Naravno, spomenut će se i mogućnosti, ali i izazovi virtualnog pregovaranja, kao i smjernicama u pogledu istog. Kada? Gdje?

U sklopu kolegija Vještine pregovaranja, u goste nam stiže dr.sc. Selma Kadić-Maglajlić, izvanredna profesorica na Copenhagen Business School (Department of Marketing, Institut for Afsætningsøkonomi).

Selma Kadić-Maglajlić je znanja, te prva i najvažnija iskustva u radu sa studentima stjecala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Od 2019. godine je  izvanredna profesorica na Copenhagen Business School. Njezin doktorat je nagrađen za izuzetan doprinos praksi i znanosti, a znanstvena istraživanja objavljena u nekim od najboljih akademskih časopisa u području Marketinga. Aktivna je i kao konzultantica iz područja marketinga i prodajnog menadžmenta, te je savjetovala klijente kao što su UNDP, UNFPA, Telemach, Phoenix Pharma, GRAWE, Raiffeisen Bank i mnoge druge. Čest je predavač na stručnim konferencijama.

Predavanje će se održati u srijedu, 02. lipnja 2021., s početkom u 15:15 h.  Kao i uvijek, predavanje je otvoreno za javnost.  Sudionici će, naravno, imati priliku postavljati pitanja te saznati sve što ih zanima “iz prve ruke”. Iskoristite, stoga, prilike koje Vam se nude!

Zoom podaci:
Meeting ID: 5901492352
Passcode: 924280