Novosti - Razno

Razno

Razno

Otvorene prijave za UNIST Career Speed Dating

16. ožujka 2022. | Izdvojeno, Razno
Otvorene prijave za UNIST Career Speed Dating

UNIST Career Speed Dating održati će se u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2022. 23.03.2022. na lokaciji Spinit inkubator Sveučilišta u Splitu od 13 do 16h.

Radi se o posebnoj kombinaciji brzog spoja (eng.speed date) i razgovora za posao koji je namijenjen prvenstveno studentima društvenih smjerova. Imati ćete priliku razgovarati s vodećim poslodavcima iz područja menadžmenta trgovine i turizma te računovodstveno financijskih usluga koji kontinuirano angažiraju studente kroz različite prakse, poslove i projekte.

Poslodavci kojima ćete se moći predstaviti su:
Adriatic.hr, Adriatic osiguranje d.d., Deltron d.o.o., Grand hotel Lav d.o.o. , Hotel Split d.d. - RADISSON BLU RESORT & SPA, SPLIT; International Medical Corps, Mimoza d.o.o. - hotel Luxe/hotel Posh, Turistička zajednica grada Trogira, OTP banka d.d., Privredna banka Zagreb d.d.,  Ribola d.o.o., Studenac d.o.o., Studentski centar Split,  Tommy d.o.o., UHY HB EKONOM / UHY SAVJETOVANJE, Zagrebačka banka d.d

Požurite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj prilici za susret s potencijalnim poslodavcima, jer broj sudionika je ograničen!

Kako bi studentima omogućili da se predstave poslodavcima u punom sjaju, dan prije,  22.03.2022. organiziramo dvije radionice:

  • ''Priprema životopisa'' (11,30 - 13,00) i
  • ''Kako se predstaviti poslodavcu'' (13,30 - 15,00)

također na lokaciji Spinit Inkubatora Sveučilišta u Splitu. Na radionice se mogu prijaviti svi studenti, neovisno o sudjelovanju na Career Speed Datingu.

Obrazac za prijavu za sve navedene aktivnosti nalazi se na poveznici.