Novosti - Razno

Razno

Razno

[Podsjetnik] Natječaj za organizaciju proslave Dana Europe u Hrvatskoj

9. veljače 2022. | Razno
[Podsjetnik] Natječaj za organizaciju proslave Dana Europe u Hrvatskoj

Kreativan/na si i imaš ambicija baviti se organizacijom događanja?
Iskoristi priliku i organiziraj proslavu Dana Europe u Hrvatskoj!
Tko? Što? Kako? Kada? Gdje?

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj poziva sve mlade osobe između 16 i 27 godina da se prijave na natječaj za organizaciju proslave Dana Europe u Hrvatskoj. Svi koji se prijave trebaju dostaviti svoj idejni i kreativni prijedlog u obliku prezentacije koji će sadržavati prijedlog jedne ili više aktivnosti kojima će se proslaviti Dan Europe.
Svoje prijedloge aktivnosti za proslavu Dana Europe svi zainteresirani mogu poslati u obliku prezentacije najkasnije do 12. veljače do 12 sati  na e-mail: comm-rep-zag-events@ec.europa.eu

Europska komisija proglasila je 2022. godinu Europskom godinom mladih. S ciljem da uključi mlade u izgradnju bolje, zelenije i digitalnije Europe, Predstavništvo EK u Hrvatskoj organiziralo je poseban natječaj, čija je svrha omogućiti mladima da ponude svoj prijedlog jedne ili više aktivnosti za proslavu Dana Europe koja će se održati 9. svibnja 2022. godine u Zagrebu. Ključno je da predložene aktivnosti budu povezane s temama i politikama Europske komisije, kao i da obuhvaćaju pitanja koja najviše okupiraju mlade, poput ravnopravnosti, održivosti, mentalnog zdravlja te kvalitetnog zapošljavanja.

Pobjednik dobiva priliku realizirati svoju ideju i koncept proslave Dana Europe zajedno s timom organizatora i uz njegovu savjetodavnu i organizacijsku potporu.
Pobjednik natječaja bit će proglašen 28. veljače 2022. godine.


Sve detalje o natječaju pronađi na LINKU.
Iskoristi prilike koje ti se pružaju!