Novosti - Razno

Razno

Razno

Poziv na humanitarnu trku "LA SOLIDAIRE D'BREST"

8. travnja 2021. | Razno
Poziv na humanitarnu trku "LA SOLIDAIRE D'BREST"

Pozivaju se studenti i nastavnici da podrže trku LA SOLIDAIRE D'BREST koja se održava u sklopu SEA-EU alijanse.

Studenti Sportskog menadžmenta Sveučilišta u Brestu inicirali su događaj humanitarnog karaktera, koji se proširio na cijelu SEA-EU alijansu. Na Sveučilištu u Splitu se događaj održava u suradnji sa Studentskim zborom Kineziološkog fakulteta. Pozivamo Vas stoga da podržite ovu akciju i prijavite se, hodate ili trčite jer svaki pređeni kilometar donosi 1 EUR u humanitarne svrhe. Otrčati možete bilo kada u periodu od 12.-17. travnja 2021. godine, s tim da je u petak, 16. travnja 2021. godine u 12:00 sati moguće preuzeti majicu i startni broj na sjevernim Marjanskim vratima.

Kako sudjelovati?
Sudjelovanje je besplatno za SEA-EU studente i djelatnike.
Prijava se vrši preko poveznice.
Svaki kilometar koji student ili osoblje SEA-EU pretrči ili prepješači donosi 1 € dobrotvornim organizacijama u Brestu koje rade na boljem uključivanju osoba s invaliditetom u društvo (organizacijama Handi’chiens - association for the education of guide dogs i APF - association for the paralyzed people in France).

Kako prijaviti pretrčane kilometre?
Za vrijeme trke, svoje rezultate zabilježite s bilo kojom dostupnom aplikacijom, te fotografiju s pretrčanim brojem kilometara pošaljite na seaeu.results@gmail.com. Ukoliko nemate dostupnu aplikaciju, rutu možete zabilježiti preko Google mapsa, te poslati broj kilometara uz par fotografija s rute.
Za vrijeme trke slobodno šaljite fotografije i snimke koje će biti iskorištene u promotivne svrhe.
Više detalja o akciji možete pročitati u prilozima ove objave.

 

Dokumenti za preuzimanje