Novosti - Razno

Razno

Razno

Prilika za sudjelovanje na SEA-EU Futures Bootcampu na Malti

27. svibnja 2020. | Izdvojeno, Razno
Prilika za sudjelovanje na SEA-EU Futures Bootcampu na Malti

Pozivaju se  studenti diplomskih i poslijediplomskih studija na sudjelovanje na Futures Bootcampu kojeg organizira Sveučilište u Splitu, zajedno sa Sveučilištem u Malti u okviru The European University of the Seas (SEA-EU) projekta. Futures Bootcamp održava se od 20. - 25. rujna 2020. godine na Sveučilištu u Malti.

Sudjelovat će znanstvenici i studenti (doktorandi te studenti diplomske razine studija) koji imaju interes za istraživanja ili pokreću poduzetničke aktivnosti u području plave bioekonomije (monitoring mora i oceana, plava energija, akvakultura, plava biotehnologija, bioinženjerstvo, povezane usluge, itd.).

U potpunosti će se financirati 3 studenta sa Sveučilišta u Splitu.

Sudionici će na vrlo interaktivan način naučiti i primijeniti niz tehnika i alata koji će im omogućiti identificirati konflikte, prilike i rizike vezane uz razvijanje održive plave bioekonomije, kao i inovativna rješenja prilagođena regijama SEA-EU alijanse. Ujedno će to svima biti izvrsna prilika za uspostavljanje novih suradnji.

Prijavu je potrebno popuniti do 12. lipnja 2020. godine i poslati na seaeu@unist.hr

Sve troškove puta snosi The European University of the Seas (SEA-EU) projekt, stoga je za studente sudjelovanje potpuno besplatno.

Sve detalje poziva i prijavni obrazac pronađite u prilogu ove objave.

 

Photo: Unsplash

Dokumenti za preuzimanje