Novosti - Razno

Razno

Razno

Radionica "Rad na daljinu i digitalni alati"

10. ožujka 2021. | Izdvojeno, Događanja

U vrijeme pandemije mnoge tvrtke i zaposlenici suočili su se s potrebom napuštanja svojih ureda i prelaskom na rad na daljinu. Stoga smo za vas pripremili radionicu na temu “Rad na daljinu i digitalni alati” u kojoj ćete dobiti uvid u koncept rada na daljinu, prednosti i mane takvog rada te se okušati u radu u nekim digitalnim alatima potrebnim za rad i suradnju na daljinu.

Radionica se izvodi u dva dijela:

- utorak, 16. ožujka u 17:00 h
- četvrtak, 18. ožujka u 17:00 h

Radionice će održati Tamara Ilić Arvan iz coworkinga “The Works”, a kroz praktične zadatke sudionici će raditi u alatima kao što su Slack, Canva, Last Pass, Loom i Time Doctor.

Tamara Ilić Arvan vlasnica je coworkinga “The Works”, novog coworking ureda u Splitu. Tamara iza sebe ima bogato iskustvo rada u turizmu, PR / marketingu, ljudskim resursima i mrežnoj maloprodaji, a dugogodišnje iskustvo rada sa digitalnim nomadima i freelancerima iskoristila je za pokretanje vlastitog posla.

Broj polaznika po radionici je ograničen te se možete prijaviti za sudjelovanje ovdje: https://forms.gle/XJhzyQFAAqxhRrEN7

Svi polaznici koji uspješno prođu kroz obe radionice, dobiti će certifikat o pohađanju.
Sva predavanja će se održati putem platforme Zoom.
_________________________________________________________________________

Radionice se organiziraju u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB” kojeg provodi Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021.godinu