Novosti - Razno

Razno

Razno

Radionica "Rudarenje podataka"

15. veljače 2021. | Izdvojeno, Događanja

Student si, istraživač ili pak dio poslovnog svijeta i zanima te analitika podataka? Zanima te kako od velikog broja podataka dobiti relevantne informacije? Čuo si za rudarenje podataka ali ne znaš što se krije iza toga?

Za vas smo pripremili radionice na temu “Data Mining”, a u svijet rudarenja podataka uvest će vas Živko Krstić iz tvrtke Atomic Intelligence.

Radionice se izvode u dva dijela:

- petak, 19.2.2021., 17:00-19:00h
- ponedjeljak, 22.2.2021., 17:00-19:00h

Živko Krstić je podatkovni znanstvenik u tvrtki Atomic intelligence te vlasnik startupa Sparky solution. Završio je Ekonomski fakultet u Splitu, smjer Informatički management. Ima višegodišnje iskustvo u području podatkovne znanosti s naglaskom na umjetnu inteligenciju te vizualizacije podataka. Sudjelovao je kao poslovni savjetnik u više različitih industrija, a telekomunikacije i financije uzimaju primat. Prije nešto više od godinu dana pokrenuo je vlastitu tvrtku za podatkovnu znanost s naglaskom na istraživanje i razvoj.

Broj polaznika po radionici je ograničen te se možete prijaviti za sudjelovanje ovdje: https://forms.gle/hnXomSqMhmZGYG1j8

Svi polaznici koji uspješno prođu kroz sve radionice, dobiti će certifikat o pohađanju.
Sva predavanja će se održati putem platforme Zoom.
___________________________________________________________________________

Radionice se organiziraju u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB” kojeg provodi Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021.godinu