Novosti - Razno

Razno

Razno

Studentski poduzetnički inkubator - Prijave za volontere

20. prosinca 2021. | Izdvojeno, Razno, Oglasi

Studentski poduzetnički inkubator raspisuje poziv za volontere za ak.god. 2021./22. koji će sudjelovati u provedbi planiranih projekata i aktivnosti.

Za uspješnu prijavu za volontiranje, molimo da popunite online obrazac. Broj volontera koji će se primiti u SPI je ograničen. Svi prijavljeni studenti, biti će pozvani na kratak razgovor.

Prijaviti se možete OVDJE.

Prijave su otvorene do 23. prosinca 2021. godine

Odabrani studenti (volonteri) u Studentskom poduzetničkom inkubatoru, dobit će od strane Ekonomskog fakulteta potvrdu o volontiranju (služi kao potvrda o stjecanju iskustva). Osim toga, svi volonteri koji se svojim radom, trudom i zalaganjem iskažu, dobit će preporuku za posao

Studentski poduzetnički inkubator je organizator i mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 300 tisuća kuna i putom na svjetsko finale), Global Entrepreneurship Week (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom), Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice) i Studentski digitalni HUB (edukacije za jačanje vještina i konkurentnosti mladih na tržištu rada).